Publicat 20/10/2019 17:12:21 +02:00CET

Espanya acaba el Mundial de marató amb deu medalles

Tono Campos i Diego Romero guanyen l'or aC2 al Mundial de piragüisme marató; Tania Fernández, Tania Álvarez, Irati Osa i Arantza Toledo, plata i bronze a K2.
RFEP

MADRID, 20 oct. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola de piragüisme ha conquerit deu medalles al Campionat del Món de marató, que s'ha disputat a Shaoxing (la Xina), després de sumar a la jornada de clausura un or de Tono Campos i Diego Romero a C2, una plata de Tania Fernández i Tania Álvarez i un bronze d'Irati Osa i Arantza Toledo, ambdues a K2.

Aquest diumenge, els gallecs Tono Campos i Diego Romero han completat un Mundial espectacular; a les medalles d'or a C1 de Romero a la marató curta i de Campos a marató, junt amb la plata al curt, han sumat l'or a C2. L'altra parella espanyola, formada per Óscar Graña i Pedro Areal, ha acabat cinquena.

Les altres dues medalles han arribat amb el doblet a K2 femení, al qual les gallegues Tania Fernández i Tania Álvarez s'han proclamat subcampiones del món, compartint podi amb la basca Irati Osa i la castellà-manxega Arantza Toledo, que han estat terceres.

Al K2 masculí, els gallecs Iván Alonso i Jaime Sobrat han acabat quarts, mentre que l'asturià Miguel Fernández Castañón i el castellà-lleonès José Julián Becerro han estat cinquens.

Així, Espanya s'acomiada amb set pòdium a la categoria sènior -ors de Diego Romero a C1 marató curta, Tono Campos a C1 i Tono Campos-Diego Romero a C2; plates de Tono Campos a C1 marató curta i Tania Fernández-Tania Álvarez a K2; i bronzes d'Eva Barrios a K1 marató curta i Irati Osa-Arantza Toledo a K2-, un a Sub-23 -bronze d'Irati Gosa a K1- i dos a junior -bronzes de Celia Toledo a K1 i de Pablo Crespo-Diego Piñeiro a C2-.