Els Raptors conquisten de nou Orlando i freguen la classificació a segona ronda

Marc Gasol (Toronto Raptors)
USA TODAY SPORTS / USA TODAY USPW - Archivo

MADRID, 22 abr. (EUROPA PRESS) -

Els Raptors de Serge Ibaka i Marc Gasol estan a un pas de la classificació per a la segona ronda en els play-offs de l'NBA després de sumar una nova victria a domicili davant els Orlando Magic (85-107) i collocar el 3-1 favorable en l'eliminatria.

Després de la sorprenent derrota inicial en la srie, l'equip canadenc ha anat creixent concorde al seu gran rendiment en la lliga regular i s'ha apuntat tres triomfs consecutius per fregar la passada. El seu presumible rival en la hipottica semifinal de la Conferncia Est seria Philadelphia Sixers, que també domina per 3-1 els Brooklyn Nets.

Els Raptors per fi han viscut una nit 'tranquilla' a l'Amway Center de la m de Kawhi Leonard, el millor de la trobada amb 34 punts, i l'ajuda de Pascal Siakam (16), Norman Powell (16) i Serge Ibaka, que s'ha quedat a prop del doble doble en aportar 13 punts i 8 rebots.

Després d'un primer quart equilibrat, Toronto ha premut l'accelerador amb un parcial de 30-16 en el segon parcial i ha esperat els minuts finals per sentenciar i acabar guanyant per 22 punts. No ha fet falta la millor versió de Marc Gasol, que amb prou feines ha tirat a canastra (1/3) i ha finalitzat el duel amb 2 punts, 6 rebots, 2 assistncies, 2 robatoris i 2 taps.

Quant als locals, s'han vist impotents per inquietar un rival superior malgrat la fe d'Aaron Gordon (25) i el francs Evan Fournier (19). Els Raptors intentaran liquidar Orlando en la matinada del dimarts al dimecres (1.00 hora espanyola), quan es disputar el cinqu partit en territori canadenc.