Publicat 03/07/2019 11:51

Els Estats Units superen Anglaterra i lluitaran pel seu quart Mundial

02 Juliol 2019, Frana, Lió: Les jugadores dels Estats Units celebren el seu accés a la final del Mundial femení. Foto: Richard Sellers/PA Wire/dpa
Richard Sellers/PA Wire/dpa

MADRID, 3 jul. (EUROPA PRESS) -

La selecció dels Estats Units ha aconseguit el bitllet a la final del Mundial femení de futbol de Frana després d'imposar-se en un intens partit de semifinals contra Anglaterra (1-2), en el qual la portera nord-americana Alyssa Naeher ha aturat un penal quan només quedaven deu minuts de partit, i mirar de revalidar el títol.

Les nord-americanes, que disputaran la cinquena final de la seva histria en aquest torneig i que compten amb tres títols (1991, 1999 i 2015), s'han aferrat als gols de Christen Press i Alex Morgan en un partit travat i en el qual han viscut moments de dificultats, com va passar en els vuitens contra Espanya (1-2) i a quarts contra Frana (1-2).

La gran oportunitat del quadre europeu ha arribat al minut 80, quan l'árbitra ha xiulat penal. La capitana Steph Houghton ha estat l'encarregada de xutar la pena mxima, per la portera Naeher ha endevinat les seves intencions i l'ha aturat.

A partir de llavors, els Estats Units han adormit el partit i han garantit així el seu accés a la final, que disputaran contra Holanda o Suncia, que s'enfronten aquest dimecres en l'altra semifinal (21.00 hores). La final se celebrar aquest diumenge (17.00 hores) a Lió.