Publicat 27/06/2019 11:25

Els Estats Units guanyen Panamà i acaben primers de grup en la Copa Or de la CONCACAF

Selecció dels EUA en un partit de la Copa Or de la CONCACAF (Arxiu).
CONCACAF.COM - Archivo

KANSAS CITY (ESTATS UNITS), 27 juny (Reuters/EP) -

La selecció dels Estats Units ha acabat en primera posició del Grup D de la Copa Or de la CONCACAF després de derrotar aquest dimecres per un solitari 1-0 Panam, en l'última jornada de la primera fase del torneig continental.

Els nord-americans n'han tingut prou amb un gol del davanter Jozy Altidore per sumar els tres punts davant dels 'canaleros', que també aspiraven a ser líders, i se citaran amb Curaao en els quarts de final, mentre que Jamaica ser el rival dels panamenys.

Els Estats Units s'han imposat amb un lleuger domini i han generat diverses opcions de gol que no han concretat fins als 66 minuts quan Altidore, que havia tingut dues bones oportunitats, ha definit amb una vistosa rematada de xilena dins de l'rea petita després d'una srie de rebots en un servei de cantonada.

Malgrat tot, Panam ha estat a punt d'empatar el partit en l'últim moment quan als 90 minuts un xut de Marcos Sánchez ha passat fregant el pal esquerre. Els de Gregg Berhalter han aconseguit guanyar tots els partits i a més sense encaixar cap gol.

En l'altre partit del grup, en qu no hi havia res en joc, les seleccions de Trinitat i Tobago i de Guyana han empatat 1-1 amb gols de Kevin Molino i Neil Danns, respectivament.