Dembélé i Ter Stegen valen una Supercopa

El FC Barcelona, campeón de la Supercopa
REUTERS

MADRID, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Espanya aquest diumenge en imposar-se (1-2) al Sevilla FC en la final celebrada a l'Stade Ibn Battouta de Tànger (Marroc), gràcies a un gran gol d'Ousmane Dembélé en el minut 78 i al fet que el porter blaugrana Ter Stegen ha aturat un penal decisiu en el minut 91.

La gardela del campió del món amb França ha culminat la remuntada d'un Barça que ha sovintejat la porteria d'un inspirat Vaclik després del descans. Al porter del Sevilla se li ha acumulat la feina, mentre els de Pablo Machín centraven les seves opcions a la contra. Han gaudit d'una gran oportunitat, si més no durant la pròrroga, amb un penal que ha aturat el porter del Barça a Ben Yedder en el descompte.

El quadre andalús ha començat millor la final, gràcies al gol de Pablo Sarabia als 10 minuts. No obstant això, els d'Ernesto Valverde han canviat el color a la final de mica en mica i més quan Gerard Piqué ha transformat l'1-1 després d'una falta al pal de Leo Messi. La segona part ha estat blaugrana, Dembélé ha decidit el títol i Ter Stegen l'ha confirmat per començar el curs amb bon peu.