Dembélé brilla contra el Vila-real i el Barça segueix invicte

Ousmane Dembélé y Leo Messi se saludan tras un gol
REUTERS

BARCELONA, 10 maig (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha guanyat el Vila-real CF al Camp Nou (5-1), en un partit ajornat de la jornada 34 de LaLiga Santander, i segueix invicte en una competició de la qual ja és campió i l'únic al·licient del qual és mantenir per primera vegada en la història aquesta condició, amb actuació estel·lar d'Ousmane Dembélé, mentre que el Vila-real haurà d'esperar per segellar el seu bitllet europeu.

Els al·licients per a un Barça a qui el Vila-real ha fet el passadís abans del duel eren allargar un partit més la seva imbatibilitat en LaLiga i que Leo Messi s'apropés més a la Bota d'Or, i tots dos han estat complerts. L'equip blaugrana en un quart d'hora gairebé ha sentenciat un partit que el 'submarí groc' ha igualat una mica en la segona part.

La gran primera part del Barça no ha tingut prolongació en la segona part, quan el Vila-real ha intentar pujar i ha canviat la seva mentalitat. Amb més de deu trets a porta, el 'Submarí groc' ha estat calibrant els seus torpedes però sense encertar, i de fet el gol de Sansone ha estat de rebot, en desviar sense voler i d'esquena a porteria un tret de Fornals que no anava ni a porteria.

FITXA TÈCNICA.

--RESULTAT: FC BARCELONA, 5 - VILA-REAL CF, 1 (3-0, al descans).

--ALINEACIONS.

FC BARCELONA: Cillessen; Semedo, Piqué (Mina, min.80), Vermaelen, Digne; Busquets (Rakitic, min.65), Paulinho, Iniesta (Suárez, min.61); Dembélé, Messi i Coutinho.

VILA-REAL CF: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Costa; Castillejo, Rodri, Trigueros (Javi Fuego, min.57), Cheryshev (Sansone, min.45); Fornals; i Bacca (Enes Unal, min.70).

5-1, min.93, Dembélé.

--ÀRBITRE: Sánchez Martínez (C. Murcià). Amonestació a Víctor Ruiz (min.44), Javi Fuego (min.72) i Mario (min.82) en el Vila-real Cf.

--ESTADI: Camp Nou, 54.743 espectadors.