El City de Guardiola encadena la tercera Copa de la Lliga

Manchester City, Rodri
John Walton/PA Wire/dpa

MADRID, 2 març (EUROPA PRESS) -

El Manchester City es va imposar (1-2) a l'Aston Villa aquest diumenge en la final de la Copa de la Lliga, la Carabao Cup, que es va celebrar a l'estadi de Wembley grcies als gols d'Agüero i de Rodri, malgrat que van patir en el tram final del partit.

Els de Pep Guardiola estrenen el palmars oficial de la temporada, més enll de la Supercopa, i encadenen la tercera Copa de la Lliga seguida, contra un modest Aston Vila en la final, i que ara haur de centrar-se a salvar-se en la Premier.

El vigent campió absolut del futbol angls va portar el pes del partit i en 10 minuts del primer temps va fer els gols. No obstant aix, abans del descans Mbwana Samatta va retallar distncies i va deixar oberta la final de cara a la segona part.

Després el City va anar a millor, per la successió d'oportunitats no es va traduir en més gols i el resultat va oferir un final amb un Aston Villa assetjant la porteria rival, amb centrades a l'rea i serveis de banda que es van viure amb perill.

Un dels córners va acabar en una gran aturada que va fer Claudio Bravo a una rematada de cap de Bjorn Engels, que el porter xil va desviar, i la pilota es va estavellar al pal. El City va aguantar i va aixecar la setena Copa de la Lliga de la seva histria.