LALIGA - Archivo

El Celta es veu mig salvat davant un Bara de trmit

Maxi i Aspas decideixen davant les rotacions del campió

MADRID, 5 maig (EUROPA PRESS) -

El RC Celta va donar un gran pas per la salvació aquest dissabte en guanyar (2-0) el FC Barcelona en la jornada 36 de LaLliga Santander, grcies a un bonic gol de volea de Maxi Gómez en la segona part rubricat per un altre d'Aspas de penal, per aprofitar el 'pla B' del ja campió, sense titulars pensant en assegurar el dimarts el seu bitllet a la final de Lliga de Campions.

El quadre gallec va estar 'in crescendo' fins a imposar la seva necessitat, que ara mitiga bastant amb 40 punts, a l'espera que acabi la jornada, cinc per sobre del descens. Després de 23 partits sense perdre, des del mes de gener a la Copa, o des de la jornada 12 de Lliga, el Bara va sortir derrotat, encara que sense res en joc, ja que venia de cantar la victria de Lliga set dies abans. El pitjor fet per al campió va ser la lesió d'inici de Dembélé.

Ernesto Valverde va deixar a Barcelona vuit titulars del 3-0 contra el Liverpool del passat dimecres, pensant en arribar fresc a la tornada a Anfield del dimarts. Com davant l'Osca, el Bara va sortir amb un equip de poc habituals que amb prou feines va funcionar uns minuts. El Celta es va decidir a anar a per la victria després del descans i, amb dos partits per endavant, assaboreix la permanncia.