Publicat 6/5/2019 17:15:35 +02:00CET

Casillas abandona l'hospital visiblement emocionat: "No sé el que serà el futur"

Futbol.- Iker Casillas evoluciona "favorablement" i abandona la UCI
INSTAGRAM IKER CASILLAS

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

El porter espanyol Iker Casillas ha abandonat aquest dilluns l'Hospital CUF de Porto, en el qual estava ingressat des de fa cinc dies després de patir un infart agut de miocardi, i ha reconegut que no sap què serà del seu futur professional després d'"un repòs d'un parell de setmanes o fins i tot d'un parell de mesos", una durada que li "és igual" perquè "el més important és ser aquí".

"Ja em trobo molt millor. Serà un repòs d'un parell de setmanes, o fins i tot d'un parell de mesos, no ho sé, i la veritat és que m'és igual. L'important és ser aquí. Calia deixar que el cor, el cos i el cap s'assentessin. Estic bé, una mica emocionat, però ho puc explicar i ho podeu veure. No sé què passarà en el futur, però crec que el més important era ser aquí i poder parlar tranquil·lament per transmetre com em trobo. Gràcies per l'espera i ens veurem aviat", ha apuntat Casillas davant la premsa.

El porter espanyol ha sortit pel seu propi peu de l'hospital acompanyat de la seva esposa, Sara Carbonero, i ha fet una compareixença de tres minuts de durada sense preguntes per agrair tots els missatges d'ànim que ha rebut en els darrers dies.

"És una cosa que pot passar en qualsevol moment de la vida a qualsevol persona. Em va tocar a mi i aquí estem. És difícil parlar, però també entenc que cal estar agraït perquè he tingut molta sort. Vull donar les gràcies a molta gent que s'ha preocupat aquests dies perquè m'han fet sentir estimat. S'ha de treure sempre un somriure d'aquests moments i jo crec que el treuré. M'emociono una mica amb tota la gent que ha vingut aquí i amb tantes mostres d'afecte", ha expressat.

Abans d'abandonar l'hospital, l'exporter del Reial Madrid també ha volgut agrair la tasca del centre, dels doctors, del seu club. "I també vull agrair les milers i milers de mostres d'afecte que m'ha donat tota la gent a través de les xarxes socials, de vídeos, de missatges i també en diferents àmbits del futbol", ha afegit.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El Govern posa a disposició recursos educatius de l'Institut Obert de Catalunya

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) distribueix test ràpids de Covid-19 i rep material sanitari

 3. 3

  La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats de Barcelona

 4. 4

  La pandèmia de coronavirus supera el milió de contagis i deixa més de 51.000 morts

 5. 5

  Coronavirus.- La residència de gent gran de Capellades (Barcelona) registra 24 morts