Carambola de Costa per guanyar i patir amb l'Iran

Diego Costa, España - Irán
REUTERS

MADRID, 21 juny (EUROPA PRESS) -

Un gol de rebot de Diego Costa ha donat la victòria (0-1) a Espanya davant l'Iran en la segona jornada del Mundial de Rússia 2018, dins del Grup B, i ha obtingut tres punts molt patits davant un rival que s'ha tancat primer i ha fet tremolar després 'La Roja' aquest dimecres al Kazán Arena, incapaç de controlar el partit en avantatge, però que ha permès als de Fernando Hierro tenir possibilitats d'arribar als vuitens de final.

La triple campiona d'Europa havia donat un cop d'efecte davant els lusitans, després del terratrèmol provocat pel cas Lopetegui i en un partit ple d'adversitats. No obstant això, en el segon assalt davant l'Iran no ha funcionat, li ha faltat ritme en un partit incòmode i lleig que ha desembussat el tercer gol de Costa a Rússia.

L'Iran, que va guanyar en la seva estrena al Marroc i encara somia amb els vuitens, ha canviat la seva estratègia conservadora després del gol en contra en el minut 54. Espanya no ha sabut mantenir la possessió, ha cedit terreny i ha perdut pilotes que han sembrat el pànic a l'àrea de David de Gea. No hi ha rival senzill en el Mundial.

Cada partit és una història diferent, i el partit ha estat molt diferent per als espanyols. Després de Portugal, els de Fernando Hierro han gaudit de molt poques oportunitats en la primera part i molta desesperació. A 'La Roja' li ha faltat velocitat en el seu joc, davant un rival tancat i disposat a deixar córrer el rellotge.