Actualitzat 8/6/2014 12:57:07 +00:00 CET

Del Bosque: "Les sensacions són bones, som optimistes de cara al començament"

España se impone a El Salvador antes del Mundial
GETTY

MADRID, 8 juny (EUROPA PRESS) -

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha assegurat que les sensacions "són bones" després de la victòria contra El Salvador (2-0) a l'últim amistós abans del Mundial del Brasil, i ha explicat que són "optimistes de cara al començament" del campionat.

"Les sensacions són bones. Som optimistes amb vista al començament de la competició. És cert que avui ens ha faltat continuïtat i precisió en els últims metres, però hem estat ben assentats al camp", ha manifestat el tècnic salmantí, "satisfet" amb l'assaig.

Pel que fa a David Villa, el seleccionador va elogiar a l'asturià, en qui sempre ha confiat. "Sabem que Villa, en espais reduïts, és un dels millors davanters del món", ha afegit Del Bosque, que té clara la importància que el "grup" estigui per sobre de l'individual.

Finalment, van preguntar Del Bosque per Jordi Alba, que es va doldre en una acció de la primera meitat després de xocar amb un jugador del Salvador. "Jordi Alba ha tingut algunes molèsties. Té unes butllofes, és un assumpte menor. Al principi em vaig témer el pitjor", va acabar.