Bautista s'acomiada de Xangai en primera ronda

Roberto Bautista Indian Wells
ATP
Publicat 09/10/2017 12:39:29CET

MADRID, 9 Oct. (EUROPA PRESS) -

El tennista Roberto Bautista ha caigut sorprenentment en la primera ronda del torneig de Xangai (Xina), vuitè i penúltim Masters 1.000 de la temporada en què va ser finalista el 2016, mentre que, per contra, Albert Ramos i Feliciano López sí han superat les seves estrenes.

El jugador de Castelló va signar l'any passat la final en la cita de la luxosa ciutat xinesa, eliminant en les semifinals el serbi Novak Djokovic i perdent en la lluita pel títol amb l'escocès Andy Murray, però aquest cop no ha pogut passar del seu primer partit després de caure davant el sud-coreà Chung Hyeon en dos sets per 6-4, 6-3.

Més afortunats han estat Albert Ramos i Feliciano López, que han aconseguit arribar a la segona ronda després d'imposar-se al portuguès Joao Sousa i al croat Ivo Karlovic, respectivament.

El tennista català ha remuntat un set per derrotar el lusità per 3-6, 6-3 7-5 i convertir-se en el primer rival de l'asturià Pablo Carreño, mentre que el toledà, triple semifinalista a Xangai, ha tirat de servei per sobreviure als 23 'aces' del balcànic i endur-se el partit per 7-6(1), 7-6(6), i citar-se amb el guanyador del Jack Sock-Alexandr Dolgopolov.

--RESULTATS.

-Primera ronda.

Chung Hyeon (KOR) a ROBERTO BAUTISTA (ESP/N.9) 6-4, 6-3.

ALBERT RAMOS (ESP) a Joao Sousa (PER) 3-6, 6-3, 7-5.

FELICIANO LÓPEZ (ESP) a Ivo Karlovic (CRO) 7-6(1), 7-6(6).

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2017 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar la seva navegació i oferir-li un servei més personalitzat i publicitat d’acord amb els seus interessos. Continuar navegant implica l’acceptació de la nostra política de cookies -
Uso de cookies