El Barça, a vuitens encara que perdona un Inter patidor

El entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, en rueda de prensa
FCB

BARCELONA, 7 nov. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha empatat aquest dimarts al Giuseppe Meazza davant l'Inter de Milà (1-1), en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, i es queda a les portes de segellar el liderat encara que sí que assoleix el passi als vuitens de final amb un gol del debutant Malcom que finalment ha igualtat Icardi pels interistes.

Ha faltat encert al Barça en una gran primera part dels blaugranes, amb incomptables oportunitats de perill que el porter eslovè Samir Handanovic ha evitat.

Aquesta vegada el Barça no ha pogut guanyar sense el seu capità Leo Messi, que finalment no s'ha assegut ni a la banqueta perquè no estava recuperat de la lesió al braç. I això que, amb el gol de Malcom al minut 83, en el debut del brasiler a la Champions, semblava que l'equip d'Ernesto Valverde continuaria amb la ratxa triomfal sense el '10'.

Icardi ha aconseguit l'empat al minut 87, amb una pilota dins de l'àrea després d'un mal rebuig de Sergio Busquets, s'ha girat i ha marcat entre diverses cames. Gran premi per a un Inter que durant la segona part ha intentat estirar línies però que, durant la primera part, ha vist una gran lliçó de futbol com a víctima o espectador.