El Barça s'exhibeix davant l'Osca

La plantilla del Barça celebra un gol contra el Huesca.
FCB - Archivo

MADRID, 3 set. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha golejat sense pietat (8-2) aquest diumenge un atrevit Osca, que ha començat per davant als tres minuts al Camp Nou però que ha acabat atropellat pel festival que ha comandat Leo Messi, i que permet als culers liderar LaLiga Santander.

Tres partits i tres victòries per als d'Ernesto Valverde, que encapçalen la taula amb el Reial Madrid, els dos únics equips que encara no coneixen la derrota. Després de patir al José Zorrilla, el Barça ha saltat amb ganes a la seva gespa per atipar-se de gols, sense resposta en la segona part amb un parcial de 5-0.

En la segona part Messi ha estavellat la pilota al travesser i en el 48' Dembélé ha tingut el seu gol. Així ha començar el monòleg blaugrana, amb els gols de Rakitic i Messi que semblaven calmar la màquina local (6-2). El 7-2 de Jordi Alba ha servit per posar el Barça líder gràcies al 'gol-average'.

En el descompte Suárez ha volgut marcar un gol més forçant un penal que li ha deixat xutar Messi. El Barça segueix al capdamunt i de pas aprofita la derrota de l'Atlètic de Madrid i l'empat del València, que es queden a cinc i set punts respectivament.