El Barça reedita el títol de la Lliga F, cinquè consecutiu

Les futbolistes del Barça celebren un gol
Javier Borrego / AFP7 / Europa Press

MADRID, 5 maig (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona Femení ha segellat aquest dissabte de manera matemàtica el títol de la Lliga F 2023/24 gràcies al còmode triomf per 1-4 en la seva visita al Granada CF durant la jornada 26, signat amb un doblet de Fridolina Rolfö, un gol de Lucy Bronze i un altre de Caroline Graham Hansen.

Al Nuevo Los Cármenes, les culers van obrir el marcador en el minut 2 amb una rematada a boca de canó de Rolfö, dins de l'àrea i aprofitant una centrada de Graham Hansen des de la línia de fons a la banda dreta. Bronze va marcar el 0-2 en el minut 11, de cap, en un error de la portera rival després d'un xut d'Alexia Putellas des de la banda esquerra.

Graham Hansen va fer el 0-3 passada la mitja hora de partit, amb un gran xut després d'una centrada globus de Rolfö des de l'esquerra, que va superar la portera del Granada per sobre. Laura Pérez va retallar distàncies en transformar un penal just abans del descans, però Rolfö tornar a marcar en el minut 74.

Gràcies a aquesta victòria a terres granadines, el Barça ha reeditat el seu títol de Primera Divisió i el cinquè seguit, amb 76 punts des del seu liderat. El Reial Madrid, que va segon amb 61 punts, ja no pot atrapar les blaugranes perquè només li queden cinc partits per davant i té la diferència de gols perduda.