El Barça passa per sobre del Sevilla en una altra remuntada copera

Leo Messi celebra un gol
Xavier Bonilla / AFP7

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha guanyat aquest dimecres el Sevilla FC (6-1) al Camp Nou i ha remuntat el 2-0 advers de l'anada al Sánchez-Pizjuán i ha regalat a més d'una exhibició amb pocs minuts de suspens, el bitllet per a les semifinals de la Copa del Rei davant d'un rival amb poc encert.

Amb l'onze de gala el Bara ha rebut el seu oponent i amb una gran versió ha assolit una golejada que ha acabat amb 'set, partit i remuntada'. No ha faltat a la cita amb el gol davant l'equip sevill Leo Messi, que ha tancant un inflat marcador que fins al minut 89 era un perillós 4-1.

Aquest marcador ha deixat el Sevilla a un gol de capgirar la remuntada adversa. Per el Bara, que ha abaixat els braos uns minuts, s'ha tornat a concentrar i ha marcat dos gols més que han liquidat qualsevol miracle sevillista. Ha comenat tot amb un penal cap al minut deu i ha posat el 6-1 final, després de la crida que ha fet Messi a l'afició perqu ajudessin a remuntar.

Els blaugranes han igualat l'eliminatria en 32 minuts, amb els gols de Philippe Coutinho de penal i d'Ivan Rakitic. Amb moltes més oportunitats que el Sevilla i un domini aclaparador, el Bara ha pogut augmentar més la diferncia per ha arribat al descans amb l'empat.

Per en una forta sortida en el segon temps, el Bara ha posat un clar 4-0 en el marcador. Primer Coutinho, que ha signat de cap un doblet en el seu millor partit dels més recents, els quals havien estat molt fluixos, i després Sergi Roberto, que ha aprofitat una suau i precisa assistncia de Messi en una jugada que ha comenat el de Reus.

El Bara ha donat el partit per sentenciat abans d'hora. Per mrit d'un Sevilla cada vegada més ofensiu, que s'ha fet a més amb la pilota, que poc havia tingut fins llavors, ha comenat a tenir oportunitats. No tan clares com la doble de la primera part, penal fallat incls, per en el seu primer xut a porteria després de la represa Arana ha signat un gol.

Com si el seu xut un minut abans hagi estat una simple prctica, i ho ha tornat a provar i amb encert. Cillessen ha errat una passada en la sortida, l'acció ha canviat de banda i ha acabat amb la canonada del brasiler, imparable malgrat que l'ha tocat el porter culer.

En la primera part, amb l'1-0 en el marcador, l'holands ha salvat el Bara en dues ocasions seguides. Primer, ha evitat amb una gran m el que hagués estat un gols d'André Silva, després d'una jugada en la qual Quincy Promes ha deixat assegut Jordi Alba. Després, ha detingut un penal a Ever Banega, que ha coms per Piqué sobre Roque Mesa.

Més enll del gol de l'honor visitant, aix ha estat la poca cosa que ha proposat l'equip de Pablo Machín. El tcnic, en la prvia, ha assegurat que no sortiria a posar-se enrere, per el Bara els ha obligat i poc ha fet per canviar-ho.

Malgrat la golejada, Soriano ha evitat que els seus hagin sortit més avergonyits del Camp Nou. Ha tret un gol a Leo Messi, assistit per Luis Suárez, i ha sospirat quan algunes faltes directes de l'argentí han anat fora per poc, com una vaselina de Sergi Roberto abans del 5-1 o un xut creuat de Luis Suárez.

Aquest partit ha tingut de tot, ha estat boig en el bon sentit, una Copa del Rei que de moment té en les semifinals el Valncia CF, el Reial Betis i el FC Barcelona, i que espera el Reial Madrid o el Girona FC. Al Sevilla, que es veia prenent la corona als d'Ernesto Valverde, se li ha fet llarga i pesada la trobada al Camp Nou i no podr lluitar pel títol a casa del seu gran rival.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés