El Barça manté el liderat en un partit gris contra el Leganés (1-2)

Bara-Leganés.
Irina R. H. / AFP7 / Europa Press

LEGANÉS (MADRID), 23 nov. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha aconseguit els tres punts en la visita a Butarque (1-2) grcies a dos gols a pilota aturada en la segona part, obra de Luis Suárez i Arturo Vidal, en un partit gris dels blaugrana, que mantenen el liderat de Primera Divisió.

L'equip de Valverde ha sortit sense patró i amb un centre del camp improvisat que ha patit davant del mur de formigó que ha construt Javier Aguirre. El Bara ha tingut un domini estril i ha pagat molt rpid la seva indecisió amb un gol d'En-Nesyri al minut 11, que ha situat el Leganés al capdavant del marcador.

El Bara ha travessat aleshores el seu pitjor moment del partit, només illuminat per De Jong, i ha patit per la fragilitat dels seus laterals. Tanmateix, la segona part ho ha canviat tot. Els blaugrana han empatat el partit grcies a una rematada de cap de Suárez al minut 52.

L'entrada de Rakitic i Vidal han donat més fora i més ordre als culers. De fet, el xil ha aprofitat una jugada a pilota aturada per marcar el gol de la victria al minut 79. El Bara finalment s'ha endut els tres punts de Butarque en un partit en qu el millor ha estat el resultat.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés