Arturo Vidal i Ernesto Valverde durant el Bara - Llevant de Copa.
FCB

La possible alineació indeguda del Bara en l'anada podria donar vida al Llevant

BARCELONA, 18 gen. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha guanyat aquest dijous el Llevant UD (3-0) al Camp Nou, en la volta dels vuitens de final de la Copa del Rei, per remuntar el 2-1 advers de l'anada i guanyar-se el bitllet per als quarts de final, amb doblet d'Ousmane Dembélé, per el 'cas Chumi' i la possible alineació indeguda en l'anada podrien canviar aquest encreuament als tribunals.

Al Llevant UD, que ha tingut una cara totalment oposada a la del partit d'anada, només li valdria que la justícia li donés la raó per seguir aspirant a la Copa. El Bara, per si de cas, ha fet els deures amb un partit seriós de la seva 'cara A' que hauria pogut golejar més si no hagués estat per la bona actuació d'Aitor Fernández a la porteria granota.

Si no hi ha 'cas Chumi' i queda en res aquesta possible expulsió del Bara de la competició, el Bara defensar la seva corona en els quarts, el sorteig dels quals és aquest divendres. I ho far grcies a una remuntada rpida, ats que ja en el descans ha donat la volta al resultat del Ciutat de Valncia amb el doblet del 'mosquit' Dembélé, que ha tornat a fer sonar 'La Marsellesa' al Camp Nou.

Messi, que ha sigut l'assistent en els primers dos gols, ha anotat el tercer amb un subtil toc amb l'exterior per superar la sortida d'Aitor, el mateix que ha evitat que l'argentí pogués tenir un botí més gran en evitar, entre d'altres, un possible gol en tancar les cames a temps d'evitar un túnel.

Per aquesta vegada Dembélé, encara que amb fortuna i sense voler-ho, l'ha superat en gols. Primer, en beneficiar-se d'un rebot en l'intent de Cabaco d'arrabassar-li la pilota, dins de l'rea, s'ha convertir el rebuig en un globus després d'arribar al francs. Després, un altre cop amb Messi com a creador, ha xutat malament per Aitor ha desviat la pilota cap a la seva porteria.

El Llevant havia de fer un gol per igualar l'eliminatria al descans, per Messi en el minut 54 ha evitat qualsevol besllum de prrroga. En l'afegit, Boateng ha estavellat una pilota al pal, encara que de ser gol hagués estat anecdtic perqu l'únic xut previ ha sigut, també de Boateng, en l'equador de la segona part. El Llevant només ha fet aix davant l'espectador Cillessen.

Poc ha fet el Llevant i el Bara, a mig gas, no ha patit per retenir l'avantatge que s'ha guanyat a la gespa. No ha donat opció al rival, que ha comenat seriós en defensa, ben ficat enrere, per que s'ha anat quedant sense energia i i ha donat espais a un Bara que ha estat fi, lluny de l'esps que es va mostrar en l'anada.

Canvi de papers per canviar el propietari del bitllet a quarts, tret que Competició o el TAD, si li arriba el 'cas Chumi', diguin el contrari. El Llevant UD denunciar el cas, ho ha anunciat el president, Quico Catalán, abans d'aquest partit. I aquí estan les seves opcions de seguir vius. De moment, a la gespa, malgrat la gran cara mostrada en l'anada, no han pogut apartar el 'Rei de Copes' de la seva competició.