Publicat 13/02/2020 12:26

El Barça goleja i l'Atlètic de Madrid perd en la tanda de penals dels vuitens de final

Les jugadores del FC Barcelona celebren un gol.
Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa Press

El Madrid CFF va eliminar la Reial Societat, vigent campiona

MADRID, 13 febr. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona va golejar dimecres l'Sporting de Huelva (0-4) i va accedir als quarts de final de la Copa de la Reina, mentre que l'Atltic de Madrid va perdre contra el Betis (0-0, i 4-2 en els penals), i a més a més el Madrid CFF va eliminar la Reial Societat, vigent campiona (0-0, i 2-4 també en els penals).

Així, només el Bara va gaudir d'un partit plcid per tancar la ronda de vuitens. El flamant campió de la Supercopa, que a més a més va líder destacat en la Primera Iberdrola i que aviat disputar els quarts de final de la Champions League, va solucionar el matx a Huelva amb un gol abans del descans i un altre tot just després.

Asisat Oshoala va obrir el marcador de cap en el 43' i Jenni Hermoso va marcar en el 48', amb un xut ajustat al pal. Caroline Graham Hansen va posar el 0-3 en el minut 67, amb una vaselina després d'una pilota en llarg, i Oshoala va arrodonir la golejada en el 71', després de definir una passada filtrada entre les centrals.

--VUITENS DE FINAL DE LA COPA DE LA REINA.