Publicat 24/01/2021 18:43

El Barça compleix a Elx

Els jugadors del Bara celebren el primer gol contra l'Elx
LALIGA

Un gol i una assistncia de De Jong han estat suficients per als de Ronald Koeman per emportar-se un duel efectiu per sense grans moments

MADRID, 24 gen. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha recuperat la tercera posició de la Lliga Santander després de superar aquest diumenge, amb una gol i una assistncia de Frenkie de Jong i un altre gol reivindicatiu de Riqui Puig, l'Elx al Martínez Valero (0-2) en la vintena jornada, que els permet recuperar la confiana després de la decepció de la Supercopa i els dubtes a la Copa del Rei.

El migcampista neerlands s'ha encarregat de xutar una pilota que la defensa dels contraris ha acostat a la seva prpia porteria per avanar els de Ronald Koeman just abans del descans, i ja al final del partit ha centrat la pilota perqu Riqui Puig hagi esclarit els dubtes en marcar el 0-2.

Amb tres prrrogues consecutives i sense Leo Messi, absent per segon partit consecutiu per la seva expulsió en la final de la Supercopa, els blaugrana han portat la iniciativa en un primer període en qu l'equip local amb prou feines ha espantat Marc-André Ter Stegen, excepte en una rematada de Josan que ha parat el porter alemany.

Davant l'absncia del jugador argentí, la parella francesa Dembélé-Griezmann, amb Braithwaite que ha completat el trident, ha tingut problemes per generar ocasions de gol. Un parell de pilotes des de la frontal de Jordi Alba i de Busquets, el segon parat per Edgar Badía, han estat els únics avisos culers abans que s'hagin aconseguit avanar en una jugada amb una mica de sort.

Prop del descans, un centre de Braithwaite des de l'esquerra ha acabat a les botes de Diego González, que quan mirava de treure la pilota l'ha enviat cap a la seva prpia porteria, on ha aparegut Frenkie de Jong per completar el gol (min.39). Gairebé sense intentar-ho, l'equip catal se n'ha anat amb el marcador a favor als vestuaris.

El central de l'Elx també s'ha implicat en la primera jugada polmica del partit, quan ha comenat la segona part, en qu els jugadors blaugranes han demanat la m a l'rea. Poc després, un error en la sortida de Mingueza ha estat a punt de permetre que Rigoni igualés el resultat al 55, per ha aparegut Ter Stegen per fer una parada de mrit.

Dembélé ha respost un parell de minuts més tard amb un xut des de la frontal que ha obligat Badía a estirar-se, que ha tornat a actuar per una rematada de Pedri que ha desviat un defensa de l'equip contrari. Trincao també ha provat de xutar a la porteria local dues vegades per no ha aconseguit marcar.

No obstant aix, Badía no ha pogut fer res quan al minut 88 Riqui Puig, que havia entrat al terreny de joc dos minuts abans, ha fet un cop de cap que ha anat al fons de la xarxa després d'una centrada des de la línia de fons al segon pal de De Jong que ha sentenciat el duel.

D'aquesta manera, amb la quarta victria de la Lliga consecutiva, el Bara recupera la tercera posició de la Lliga Santander i aconsegueix els 37 punts, mentre que els de Jorge Almirón acumulen 13 jornades sense guanyar i no surten de les posicions de descens.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés