El Barça assalta el Pireu i creu en el 'Top 4'

Basket: EuroLeague - FC Barcelona Lassa v Olympiacos Piraeus
Javier Borrego/AFP7 - Archivo

BARCELONA, 1 febr. (EUROPA PRESS) -

El Bara Lassa ha guanyat aquest dijous l'Olympiacos (55-76) en un partit elctric que ha tingut els dos primers parcials equidistants i una segona part amb els visitants que han agafat les regnes per acabar brillant, fer-se amb l''average' a favor i creure en el 'Top 4'.

Els de Svetislav Pesic, que ha obtingut la seva primera victria contra un equip entrenat per David Blatt, ara són cinquens per sobre dels del Pireu, i ara els dos estan igualats amb un balan de 12-9. Amb Chris Singleton (18 punts) que ha liderat juntament amb el millor blaugrana Kevin Pangos (9 punts i 8 assistncies), s'han disparat als 21 punts finals, per la mxima ha estat de +23.

Ja el primer quart ha acabat amb aquest 6-27 i +21 per als blaugranes, que no obstant aix en el segon quart han tingut un retorn a la realitat amb un parcial d'obertura de 15-0. Amb l'Olympiacos, que mai no ha arribar a dominar el marcador, només a 6 punts semblava que es girava la truita; per aquest Bara creu en ell mateix, ha patit, per ha acabat guanyant.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés