Atlètic i Girona, a la cinquena hi haurà guanyador

Girona - Atltic de Madrid
ÁNGEL GUTIÉRREZ

MADRID, 10 gen. (EUROPA PRESS) -

L'Atltic de Madrid ha finalitzat amb empat (1-1) davant el Girona a Montilivi el partit d'anada de vuitens de final de la Copa del Rei, després de posar-se aviat per davant per mitj d'Antoine Griezmann i malgrat les bones ocasions de la segona part, incapa per quarta vegada d'imposar-se a l'equip catal.

Els de Diego Pablo Simeone, a la graderia per sanció, han comenat amb bon peu i un gran gol de Griezmann als 10 minuts, per l'equip gironí s'ha tret poc a poc la pressió i els dubtes del gol en contra. No ha pogut controlar un partit obert l'Atltic, i el 'Choco' Lozano ha fet l'1-1 abans del descans.

En la represa ha millorat l'Atltic, que ha tancar el seu rival durant 15 bons minuts, amb ocasions clares de Kalinic i Correa. El Girona ha tornat a acurar la seva versió, i ha signat un empat que ha comenat aviat costa amunt, de nou en un intercanvi d'ocasions que no ha impedir el quart empat en quatre partits entre tots dos equips.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés