Albert Ramos elimina Pablo Carreño a Xangai i li complica la seva presència a les Finals de l'ATP

Albert Ramos a Montecarlo
STÉPHANE DANNA / REALIS / TENNIS
Publicat 10/10/2017 12:28:36CET

MADRID, 10 Oct. (EUROPA PRESS) -

El tennista català Albert Ramos s'ha endut per un doble 7-5 el duel espanyol d'aquest dimarts contra l'asturià Pablo Carreño en el torneig de Xangai (Xina), vuitè i penúltim Masters 1.000 de la temporada, i s'ha classificat per als vuitens de final.

A més, la derrota davant el barceloní suposa un pas enrere per al de Gijón en les seves aspiracions a ser present a les Finals de l'ATP. El semifinalista en el passat US Open és novè a la 'Cursa a Londres', vuitè virtual per la baixa de Stanislas Wawrinka, i la seva primerenca eliminació li impedirà sumar valuosos punts en la lluita per ser l'O2 de la capital anglesa.

Carreño, setè cap de sèrie a Xangai, no ha fet el seu millor partit i els seus 32 errors no forçats han estat un llast davant un Ramos que a més ha aprofitat les seves opcions en els compassos finals de cada mànega per aconseguir els 'breaks' claus.

El tennista català ha mostrat molta fortalesa amb el seu servei, amb el qual amb prou feines ha cedit punts i no ha perdut en tot el partit, salvant les dues pilotes de trencament en contra que ha tingut, una en cada set, mentre que el seu rival tampoc no ha donat gaires concessions, però s'ha despistat en els moments decisius.

--RESULTAT.

-Segona ronda.

ALBERT RAMOS (ESP) PABLO CARREÑO (ESP/N.7) 7-5, 7-5.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2017 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar la seva navegació i oferir-li un servei més personalitzat i publicitat d’acord amb els seus interessos. Continuar navegant implica l’acceptació de la nostra política de cookies -
Uso de cookies