Publicat 12/7/2019 12:47:53 +02:00CET

Abrines torna al Barça i firma fins al 2021

Abrines i  Carroll en  el FC Barcelona Lassa - Reial Madrid
VICTOR SALGADO - Archivo

BARCELONA, 12 jul. (EUROPA PRESS) -

El jugador mallorquí Àlex Abrines torna al Barça, després de tres temporades a l'NBA, i signarà un nou contracte com a blaugrana per a les dues properes temporades, amb l'opció d'ampliar el vincle fins al 2022.

"Abrines torna al Palau Blaugrana. El jugador balear ha arribat a un acord amb el Barça per a les dues properes temporades, amb una tercera opcional, i tornarà així a la que va ser casa seva des del 2012 al 2016", ha apuntat el club blaugrana en un comunicat.

Després d'una última temporada complicada, en la qual ell mateix va confirmar haver viscut un "malson" a nivell mental, Abrines es va sincerar i en un vídeo a les seves xarxes socials va confirmar que estava preparat per tornar a les pistes.

"M'he armat de valor per acabar amb aquest malson, i ho he aconseguit. He recuperat el somriure, les ganes de veure't i de tornar a passar una i mil hores junts. Benvolguda pilota, he tornat. Sóc jo, l'Àlex. Gràcies per ser aquí sempre esperant", va comentar en un vídeo el passat 3 de juliol.

Tornarà a les pistes i a sentir-se jugador al Palau Blaugrana, on va destacar en la seva primera etapa com a barcelonista i on espera rellançar la seva carrera. La seva primera presa de contacte tindrà lloc dilluns vinent, a les 19.00 hores, en la seva presentació oficial.