Publicat 31/1/2019 19:15:58 +01:00CET

Zurich adquireix cinc edificis d'oficines a Madrid per 163,5 milions

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

Zurich Seguros ha completat, a través de la seva filial immobiliria Rex Spain ZDHL, l'adquisició de cinc edificis d'oficines a Madrid que pertanyien a una societat de Blackstone Group per un import de 163,5 milions d'euros.

L'adquisició dels immobles, que sumen 31.000 metres quadrats, respon a la voluntat d'aprofitar l'evolució positiva del mercat de lloguer d'oficines a Madrid i ampliar la cartera d'actius immobiliaris d'alt valor afegit, ha informat Zurich aquest dijous en un comunicat.

Tots els edificis, situats al voltant de la M-30, estan llogats amb contractes de llarga durada i la majoria han estat renovats recentment amb certificacions energtiques.

El mnager regional d'inversions per al sud d'Europa de Grupo Zurich, Riccardo Cobianchi, ha afirmat que aquesta inversió encaixa amb el seu objectiu d'adquirir actius slids i rellevants en ubicacions privilegiades.

Salvador Pérez Soto ha destacat que es tracta d'una cartera d'alta qualitat, que compta amb inquilins estables i ofereix l'oportunitat de generar valor afegit mitjanant una estratgia de gestió activa dels immobles.