Zapatero assegura que cal preservar l'MWC: "Desitjo que se celebri"

Publicat 12/2/2020 17:49:22CET
L'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu; el director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols; l'expresident del Govern espanyol José Luís Rodríguez Zapatero; el president del Gremi de Restauració, Pere Chias, i l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

L'expresident del Govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha assegurat aquest dimecres que cal preservar la celebració del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona: "Desitjo que se celebri", ha dit en relació amb la cancel·lació d'alguns assistents.

Ho ha dit en declaracions a la premsa després de donar el pregó de Santa Eulàlia en la celebració del Gremi de Restauració de Barcelona, on ha recordat que la capital catalana va guanyar Nova York, que també volia acollir l'MWC.

No obstant això, ha reconegut que les empreses que han decidit no assistir a l'MWC, que està previst del 24 al 27 de febrer, ho fan pel brot mundial de coronavirus, i ha admès que es tracta d'una situació d'abast global, per la qual cosa l'organització haurà de ser cautelosa, segons ell.

Contador