Publicat 9/1/2019 12:42:15CET

Xavi Pons, nou conseller delegat d'Idilia Foods

L'empresa d'alimentació va tancar el 2018 amb una facturació de 174 milions, un 2% més

BARCELONA, 9 gen. (EUROPA PRESS) -

Idilia Foods ha nomenat Xavi Pons nou conseller delegat de l'empresa amb l'objectiu de liderar els reptes corporatius en el mitj i llarg termini, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

Nascut a Barcelona i de 48 anys, Pons, que s'incorporar a l'empresa aquest gener, compta amb una trajectria professional de 23 anys en el sector del gran consum, i la seva carrera s'ha desenvolupat en els darrers 17 anys en Mars, on ha estat director general a Espanya i Portugal des del 2012.

Idilia Foods, que compta amb més de 300 treballadors, ha tancat el 2018 amb un creixement de la facturació proper al 2%, i ha superat els 174 milions d'euros.

L'empresa, que engloba marques com ColaCao, Nocilla, Paladín, Okey i Mesura, ha destacat les innovacions fetes en els darrers anys, com la renovació de la recepta de Nocilla, de la qual s'ha eliminat l'oli de palma.

També ha llanat novetats com Avenacao, ColaCao Shake, Nocilla 0% i ha engegat un nou complex industrial a Parets del Valls (Barcelona) amb una inversió de 15 milions d'euros.

Així mateix, ha dut a terme adquisicions com l'empresa d'alimentació ecolgica Sorribas-Biográ i promogut l'aliana amb Calidad Pascual per desenvolupar el negoci de batuts.