WhatsApp emprendrà accions legals contra els qui enviïn des de la seva aplicació missatges massius o automatitzats

Publicat 12/6/2019 18:03:03CET
WhatsApp introduirà anuncis en els estats
PIXABAY/CC/MIH83 - Archivo

MADRID, 12 juny (Portaltic/EP) -

Whatsapp ha anunciat que a partir del 7 de desembre del 2019 emprendrà accions legals contra aquells individus o companyies que enviïn missatges massius o automatitzats als usuaris, o que no utilitzin la plataforma per a l'ús personal.

WhatsApp ha recalcat en un comunicat el seu caràcter de "plataforma de missatgeria privada", i ha anunciat que emprendrà "accions legals" contra els qui enviïn "missatges automatitzats o massius, o en facin un ús no personal", per incórrer en una violació dels termes de servei de l'aplicació.

Serà la mateixa plataforma qui determini si l'usuari o l'empresa està duent a terme accions d'abús en el servei de missatgeria. Això també fa referència a l'app de 'WhatsApp Business' dissenyada per a la comunicació entre les empreses i els seus usuaris.

WhatsApp obtindrà la informació a través de les accions d'abús que vegi que es cometen en la plataforma, o a través d'un servei exclusiu amb el qual compta fora de la plataforma que, entre d'altres dades, inclou reclamacions d'usuaris que avisen que determinades companyies estan violant els termes del servei.

D'aquesta manera, el servei de missatgeria emprendrà accions legals contra totes aquelles empreses que hagin violat els termes d'ús en la plataforma abans del 7 de desembre del 2019, i contra totes aquelles que tinguin reclamacions, si aquest abús continua a partir d'aquesta data.