Un web posa en contacte els comerços catalans amb els agents comercials col·legiats

Publicat 6/1/2020 11:33:38CET
El Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) ha obert el web www.plataformacomercial.net per posar en contacte comerços catalans de tots els sectors amb els agents comercials col·legiats
COL·LEGI OFICIAL D'AGENTS COMERCIALS DE BARCELONA

BARCELONA, 6 gen. (EUROPA PRESS) -

El Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) ha obert el web www.plataformacomercial.net per posar en contacte comerços catalans de tots els sectors amb agents comercials col·legiats, amb la finalitat de tenir un vincle "més ràpid i eficaç" que les tradicionals reunions presencials.

El registre a la Plataforma Comercial és gratuït tant per a agents com per a comerciants, segons un comunicat del col·legi.

El web permet que una botiga que ven el producte representat per un comercial contacti amb ell i tanquin la comanda: així, l'agent pot aconseguir clients nous, estalviar-se la primeres visites presencials; rebre per mail comandes d'una botiga, i donar a conèixer les seves marques a través del Directori d'Agents Comercials Col·legiats del web.

El comerciant pot demanar al web rebre per mail diferents pressupostos entre els que triar; consultar quins agents col·legiats treballen amb la marca que necessita i contactar amb ells directament.

El Directori d'Agents Comercials Col·legiats es pot consultar amb filtres que classifiquen els comercials segons el seu sector, marques i tipus de productes.

El president del COACB, Enric Enrech, ha destacat que la nova plataforma "ofereix solucions a la botiga del carrer i facilita contactes directes amb centenars de comercials" que treballen per a marques de tots els sectors.

Es tracta d'acostar les relacions entre comerços i agents comercials, "que fins ara interactuen de manera tradicional amb unes primeres visites presencials".

Contador