Publicat 3/9/2019 11:46:17 +02:00CET

Wayne Griffiths, conseller delegat de Cupra, guardonat amb el premi Eurostars

Wayne Griffiths, vicepresidente de Seat y consejero delegado de Cupra
SEAT - Archivo

MADRID, 3 set. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, ha estat guardonat amb el premi Eurostars en la categoria de 'Sales & Marketing', que cada any entrega la publicació Automotive News Europe.

Segons ha informat Seat en un comunicat, la revista ha premiat la contribució del directiu en la consecució dels millors resultats de la història de la marca espanyola i en el llançament de la nova marca Cupra.

"Aquest premi és un reconeixement a l'esforç que ha dut a terme tot l'equip de Seat en els darrers anys per posicionar-se com la marca automobilística que més creix a Europa, consolidada i amb futur. Cupra, per la seva banda, està superant totes les expectatives i ha experimentat un creixement del 40% en les vendes en el seu primer any de recorregut. El sector de l'automoció està en plena transformació i a Seat tenim l'actitud i la posició per mirar cap al futur amb optimisme", ha destacat Griffiths.

La cerimònia d'entrega dels premis se celebrarà dilluns vinent 9 de setembre en el marc del Saló Internacional de l'Automòbil de Frankfurt.