Publicat 4/11/2019 17:31:46 +01:00CET

Wallapop pateix un hackeig que obliga els seus usuaris a canviar-ne les contrasenyes per tornar a accedir a l''app'

Wallapop logo
WALLAPOP - Archivo

MADRID, 4 nov. (Portaltic/EP) -

Wallapop ha tancat la sessió dels comptes oberts dels seus usuaris aquest cap de setmana en detectar un "accés indegut" en la seva plataforma, cosa que obliga a canviar la contrasenya per tornar a accedir a l'aplicació.

Wallapop ha enviat aquest cap de setmana un correu electrònic als usuaris que es tenien els seus comptes oberts en la plataforma per indicar-los que havien procedit a tancar-les per un "accés indegut en la nostra plataforma, que ens ha obligat a prendre mesures per protegir les teves dades".

Per això, la companyia assegura en el correu que "en el teu pròxim accés hauràs de canviar la teva contrasenya (l'anterior ha estat deshabilitada), o accedir des de Facebook o Google".

Wallapop també ha comunicat aquest problema mitjançant el seu compte oficial de Twitter en resposta a usuaris que no havien rebut el correu i que no podien accedir en el seu compte. "Per raons de seguretat, hem tancat la sessió dels nostres usuaris. Si no pots accedir al teu compte, segurament necessitis restablir la teva contrasenya", han respost a un usuari.

D'altra banda, l'empresa ha confirmat també mitjançant Twitter que "no tenim evidència que hi hagi hagut un ús fraudulent de les dades. Però arran d'un accés sospitós, hem informat els usuaris per 'mail' i 'app' del tancament de la seva sessió i hem demanat el canvi de contrasenyes. Garantir la vostra seguretat és el primer".

Per restablir la contrasenya, l'usuari haurà d'accedir a l'aplicació de Wallapop o a la seva versió web, prémer sobre 'registra't o inicia sessió' i seguidament sobre 'recuperar contrasenya'. L''app' preguntarà que l'usuari introdueixi l'adreça de correu electrònic associada en el seu compte a la plataforma, en què s'enviarà un enllaç per restablir la contrasenya.

Si l'usuari utilitzava el seu compte de Facebook o Google per accedir a Wallapop, per la seva banda, només haurà de prémer a 'entrar amb Facebook' o 'entrar amb Google' a la finestra d'inici de sessió.

el més llegit

 1. 1

  La Generalitat farà cribajes massius de Covid-19 en dos barris de Barcelona

 2. 2

  Mollet del Vallès (Barcelona) farà més PCR a contactes de positius aquesta setmana

 3. 3

  Agents de paisà controlaran l'ús de la mascareta a Terrassa (Barcelona)

 4. 4

  Apartaments turístics de Girona impulsen una campanya a TikTok per recuperar visitants

 5. 5

  Un detingut a Llagostera (Girona) per vendre un propulsor submarí robat a Bombers