Publicat 6/2/2019 16:38:02 +01:00CET

Vueling incorporar un segon avió a la seva base de Santiago de Compostella

Ricardo López, Martiño Noriega, Marta Lois i Manuel Ambriz
VUELING

BARCELONA, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

Vueling incorporar un segon avió a la seva base de Santiago de Compostella el 22 de juny que permetr a la companyia operar 12 rutes directes des de la ciutat durant la temporada estival del 2019.

La nova aeronau, del model Airbus A320 i amb capacitat per a 180 passatgers, suposar un augment de l'oferta de la companyia fins als 512.748 seients a la capital de Galícia entre els mesos de mar i octubre, un 7% més, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Entre les novetats, la companyia ha destacat una tercera freqüncia diria a Barcelona, així com una freqüncia setmanal addicional a Tenerife (Nord).

La companyia, que és la primera aerolínia a Galícia, amb una quota de mercat del 27%, passar a tenir una oferta d'1.125.072 seients a tota la comunitat autnoma per a la temporada d'estiu, la qual cosa suposa un creixement del 9% respecte al període anterior.

La presentació de l'aeronau ha tingut lloc aquest dimecres a l'Ajuntament de Santiago de Compostella, en un acte que ha comptat amb la presncia del director de 'network' de Vueling, Manuel Ambriz, i l'alcalde de la ciutat, Martiño Noriega.