Actualitzat 17/12/2019 10:57:30 +00:00 CET

Vueling estrena el seu propi 'handling' a l'Aeroport de València

Vueling
EUROPA PRESS - Archivo

Crea l'empresa Yellow Handling, formada per 46 treballadors

BARCELONA, 17 des. (EUROPA PRESS) -

Vueling ha estrenat a l'Aeroport de València el seu propi servei de 'handling', que ofereix serveis tant d'atenció al passatger --'check-in' i embarcament--, com d'operacions de rampa --càrrega i descàrrega de maletes i fuel--, han explicat a Europa Press fonts de l'aerolínia.

Al capdavant de la companyia de 'handling', anomenada Yellow Handling i formada per 46 treballadors, hi ha el director d'operacions de terra de Vueling, Miguel Ángel Gimeno Marquina, i entre els administradors també hi ha el president de l'aerolínia, Javier Sánchez Prieto, publica aquest dimarts 'Expansión'.

Segons han explicat a Europa Press fonts de l'aerolínia, Yellow Handling es va constituir a l'octubre, però no ha estat fins aquest mes de desembre quan ha començat a donar servei.

Precisament a l'octubre, la companyia aèria ja va avançar que estava estudiant comptar amb el seu propi servei de terra després de l'impacte de la vaga del personal d'Iberia Airport Services a l'estiu, que va comportar la cancel·lació per part de Vueling de més de 300 vols a Barcelona.

El llançament de Yellow Handling a l'Aeroport de València es fa com una prova pilot: "L'objectiu a curt i mig termini és provar aquest servei únicament a València", han assegurat les mateixes fonts.

S'ha triat l'aeroport valencià de Manises perquè justament ha coincidit amb la finalització del contracte del fins ara proveïdor del servei de 'handling' en aquestes instal·lacions, Ground Force, i Vueling n'ha subrogat tots els treballadors fixos.

A més a més, Vueling compta a València amb una base amb dos avions: "És una base robusta, amb dos avions, i manejable per la seva dimensió per fer aquesta prova", han afegit fonts de l'aerolínia.