Actualitzat 8/4/2019 18:58:37 +00:00 CET

La VTC catalana Gowe neix creant uns 500 llocs de treball i amb "respecte" al decret del Govern

Málaga cierra marzo con 1.357 licencias de VTC, una por cada dos taxis, y Sevill
VTC - Archivo

BARCELONA, 8 Abr. (EUROPA PRESS) -

La VTC catalana Gowe ha sorgit amb la previsió de disposar de 300 cotxes a finals d'abril i anar creixent d'acord amb la demanda, a més de generar en el seu inici "prop de 500 llocs de treball".

L'ha creada l'emprenedor Jordi Marzal, que la va presentar la setmana passada a les institucions, segons ha comunicat la companyia.

L'empresa ha destacat que respecta l'esperit de la nova normativa de la Generalitat en general i el requisit de precontractació de 15 minuts d'antelació en particular, i vol "conviure en bona sintonia amb el taxi i altres propostes de mobilitat".

Pretén ser una solució per als clients que, a Barcelona, opten per les VTC, "després que la resta de plataformes abandonessin la ciutat de manera precipitada" per l'aprovació de la llei del Govern.

I destaca que Marzal i Michaud han impulsat altres projectes d'èxit basats en la innovació de models de negoci amb la tecnologia com a catalitzador per oferir serveis que s'adapten a les noves necessitats de mercat.

Gowe subratlla que aquest mateix dilluns s'ha anunciat també Social Car, "amb una proposta semblant i que respecta igualment el requisit de precontractació".