Actualitzat 23/7/2019 12:21:46 CET

Vox no dubta que hi haurà un acord entre el PSOE i Podem: "Otegi i Torra ja han elegit Pedro Sánchez"

- Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 23 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president de Vox, Santiago Abascal, no té "cap dubte" que hi haurà un acord entre el PSOE i Podem per a la investidura perquè "els líders del front popular, Arnaldo Otegi i Quim Torra, ja han elegit Pedro Sánchez" per presidir el Govern espanyol.

"Estem assistint a un teatre del front popular", ha declarat a la seva arribada al Congrés, en referència a la primera sessió del debat d'investidura d'aquest dilluns. Al seu parer, aquesta actitud continuarà "en els propers dies".

El líder de Vox ha criticat, d'altra banda, que Sánchez "no" l'hagi respost durant el debat, una actitud que, al seu parer, mirava de "visualitzar un menyspreu" als "tres milions d'espanyols" que van votar Abascal. "Jo crec que això el defineix. Està molt més còmode amb Otegi que amb nosaltres", ha insistit.

D'una manera semblant s'ha expressat el portaveu parlamentari de la seva formació, Iván Espinosa de los Monteros. Ell també ha defensat que l'"acord" ja s'ha aconseguit. A més, demana a Sánchez que es "faci mirar" el seu "menyspreu" a Vox i l'acusa de "no conèixer la societat espanyola".

"L'important és que aquest dilluns tres milions d'espanyols per primera vegada han vist la seva veu representada al Congrés i s'han dit coses aquí que feia molt de temps que no se sentien", ha conclòs.