Publicat 19/1/2019 18:53:43 +01:00CET

Vox denuncia el "silenci cmplice" de la resta de partits davant els "atacs patits" en els últims dies

Santiago Abascal atén als mitjans
EUROPA PRESS

Qualifica de "moviment violent i illegal" als partits independentistes

MADRID, 19 gen. (EUROPA PRESS) -

Vox ha denunciat el "silenci cmplice" de la resta de partits polítics davant el que denominen una "onada d'atacs, agressions i violacions dels més elementals drets polítics que est patint" la formació en els últims dies.

A través d'un comunicat, el partit apunta a agressions rebudes a tota Espanya per "singularment" a Catalunya, al mateix temps que incideix en "la passivitat i la connivncia de les autoritats política autonmiques i municipals" davant aquests fets.

Per aix, Vox ha convocat a tots els mitjans de comunicació dilluns que ve 21 de gener a Barcelona per traslladar-los formalment la seva posició, així com el conjunt de decisions que ja han comenat a prendre amb la finalitat de "protegir els seus drets constitucionals i la seguretat i llibertat dels seus afiliats i de totes les persones assistents als seus actes".

Ha remarcat ser "imperatiu" detenir de forma urgent les accions de violncia i agressivitat mostrades per les organitzacions independentistes i de "extrema esquerra" en relació a les convocatries realitzades pel partit.

Per a ells, les accions que denuncien són "l'expressió extrema d'un moviment violent i illegal com és el separatisme". Aquesta roda de premsa comptar amb la presncia del portaveu del Comit Executiu Nacional, Ignacio Garriga, i del portaveu de VOX a Barcelona, Jorge Buxadé.