Publicat 8/11/2019 23:23:34 +01:00CET

Vox apel·la a l'"esperit de reconquesta" en tancar la campanya a Catalunya

El cap de llista de Vox al Congrés per Barcelona, Ignacio Garriga
EUROPA PRESS

   BARCELONA, 8 nov. (EUROPA PRESS) -

   El cap de llista de Vox al Congrés per Barcelona, Ignacio Garriga, ha apel·lat aquest divendres l'"esperit de reconquesta" en el míting final de campanya a la plaça Artós de la capital catalana, acte al que han acudit un centenar de persones amb banderes d'Espanya.

   El dirigent del partit a Catalunya ha fet un agraïment als voluntaris del partit per la campanya, professionals de seguretat privada voluntaris i a tots els cossos policials, entre ells: "Policies nacionals que de manera anònima esteu aquí i ningú ho sap".

   A dos dies del 10N, Garriga ha cridat a indecisos, abstencionistes i a votants del PP, Cs, PSOE i Unides Podem que siguin patriotes i que vegin "amenaçada la seva pàtria".

   Ha dirigit el seu discurs a persones que se sentin abandonades per la política i creguin que la llibertat està en risc, a joves que vegin un futur laboral difícil i a famílies que els costi arribar a final de mes, als quals ha promès donar resposta als seus problemes i "fer gran a Espanya una altra vegada".

   Ha apostat per un projecte nacional de convivència enfront dels quals volen reescriure la història i "enfront del profanador de les tombes", i ha promès retornar al poble espanyol el poder que, segons ell, els partits han usurpat a la ciutadania.

   També ha considerat que els partits són els culpables que la democràcia estigui "segrestada pels separatistes i pel marxisme cultural", i ha carregat contra lleis com la de memòria històrica i la de violència de gènere, que ha qualificat de totalitàries.

   El número 2 per Barcelona, Juan José Aizcorbe, ha donat la "bona nit als herois d'Artós" i ha demanat el vot a l'electorat d'esquerres i de dretes, assegurant textualment que són persones corrents les que estan darrere del projecte de Vox.

   En acabar l'acte, els assistents han cridat consignes a favor d'Espanya i 'A por ellos i 'Puigdemont a prisión', i han fet silenci en sonar l'himne espanyol.