Publicat 20/03/2024 19:39

Viñals Soler presenta la seva carn 'Angus' produïda sota "criteris ètics, sostenibles i KM 0"

D'esquerra a dreta Manel Viñals Giralt, Marc Viñals Burés, Pol Viñals Burés, Dario Cecchini, Toni Viñals Burés i Ramon Viñals Giralt, la quarta generació de la família Viñals, junt amb Darío Cecchini
VIÑALS SOLER

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 20 (EUROPA PRESS)

El Grup Viñals Soler ha presentat a la fira Alimentària que se celebra en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona la seva proposta de carn 'Angus' produïda a Catalunya "sota criteris ètics, sostenibles i Km 0", informa l'empresa aquest dimecres en un comunicat.

El carnisser italià Dario Cecchini ha estat de l'encarregat de presentar el producte, amb el qual Grup Viñals Soler "encara el futur adaptant-se a les noves tendències de consum on la qualitat s'imposa a la quantitat".

L'empresa és proveïdora exclusiva de Cecchini, qui la distribueix en els seus diferents locals al voltant del món: cada setmana, Viñals Soler li envia 7.000 quilos de boví procedent de la Cerdanya.