Villegas continuarà a Ciutadans "des de la segona o tercera fila" i diu que Sánchez demana "un xec en blanc"

Publicat 22/11/2019 13:12:42CET
El secretari general de Cs, José Manuel Villegas a la seu del partit durant la nit electoral del 10N a Madrid (Espanya), 10 de novembre del 2019.
Fernando Sánchez - Europa Press

MADRID, 22 nov. (EUROPA PRESS) -

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha manifestat aquest divendres que continuarà a Cs "des de la segona o tercera fila" i que votarà la formació "amb il·lusió", després d'anunciar que abandonarà la direcció de Cs després del congrés.

En una entrevista a Onda Cero, que ha recollit Europa Press, ha assenyalat que "encara no ha decidit el seu futur", tot i que s'ha mostrat "a disposició del partit" fins que la gestora nomeni un successor.

Preguntat pel desastre electoral, Villegas ha subratllat que es veu "incapaç" d'arribar a unes "conclusions definitives". Ha revelat que les enquestes "anaven malament" abans de les eleccions, però que "fins l'últim moment" tenien esperances de mobilitzar els indecisos.

Pel que fa a la sortida d'Albert Rivera, ha posat en valor que durant la nit electoral "es va decidir fer un congrés i obrir una nova etapa". I sobre els detalls de la seva sortida, ha indicat que ell no ho va dir, però que se'n va anar a casa "convençut que Rivera seria l'impulsor de l'obertura i de la regeneració" del partit.