Publicat 24/11/2019 18:13:51 +01:00CET

Villacís creu que Casado ha de pactar amb el PSOE i Cs: "Parla molt d'Espanya Suma però poc de sumar per Espanya"

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís.
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 24 nov. (EUROPA PRESS) -

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, ha sostingut que si el president del PP, Pablo Casado, no vol pactar amb el PSOE i Ciutadans serà el "responsable" que hi hagi un govern socialista amb Podem i Esquerra Republicana.

"El PP parla molt d'Espanya Suma però parla molt poc de sumar per Espanya", ha indicat en declaracions als mitjans de comunicació, després de presentar Madrid Green Capital, al parc del Retiro.

Al seu parer, si Casado "arriba a la conclusió que el més important és Espanya, pactarà amb el PSOE i Ciutadans per evitar un pacte entre el PSOE, Podem i Esquerra", que seria "molt inconvenient" per al país.

PETICIONS D'ERC

Pel que fa a les peticions d'Esquerra de cara a donar el seu suport al pacte d'esquerres, Villacís ha sostingut que aquest partit "simplement ha plantejat el que sempre ha plantejat", que és la taula de diàleg.

A més a més, ha destacat que Espanya en els propers temps tindrà dos grans desafiaments, la crisi econòmica i la crisi territorial, i ha indicat que li preocupa que aquests reptes s'afrontin amb Podem i Esquerra.

En aquest punt, ha indicat que l'únic partit que a dia d'avui ofereix una alternativa a aquest "govern de l'horror" és Ciutadans. "Nosaltres creiem que un pacte al voltant de reformes, no al voltant de butaques, seria el que salvaria Espanya d'una situació i d'un govern que no afrontarà els grans desafiaments que té Espanya", ha dit.

D'altra banda, Villacís ha evitat pronunciar-se sobre la consulta del PSOE a la militància, però ha dit que seria interessant que aquesta mateixa votació es fes entre els votants.