Publicat 23/4/2020 14:40:41 +02:00CET

Vilallonga felicita la Diada "virtual" recordant els anys anteriors

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga durant la seva intervenció  en la presentació de la 22 Fira Mediterrània de Manresa, a Barcelona , a 2 d'octubre de 2019.
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

La consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, ha felicitat aquest dijous el Sant Jordi, que aquest any es celebra confinat, recordant la Diada dels anys passats: "Bon Sant Jordi, confinat, virtual, recordant els anteriors, esperant els que vindran, amb llibres i roses".

Així ho ha dit en un tuit recollit per Europa Press, mentre que la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha desitjat un feliç Sant Jordi "malgrat les circumstàncies" del coronavirus, i ha compartit el poema 'Abril d'enamorat' de Pere Quart.

El conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, ha publicat un tuit en anglès explicant com se celebra el Sant Jordi cada any i que en aquesta ocasió s'ha de fer des de casa, i ha recordat als polítics independentistes empresonats: "Un pensament especial per a les nou persones que no poden celebrar-ho en llibertat perquè estan injustament empresonades".