BARCELONA, 12 des. (EUROPA PRESS) -
Vila Viniteca ha reunit un any més diversos cuiners catalans amb estrella Michelin perquè elaborin el menú de Nadal que l'establiment ofereix cada any preparat per emportar-se a casa.
Aquest any són Francesc Rovira, de la Fonda Xesc (Gombrèn, Barcelona); Silvia Hofmann, del restaurant Hofmann (Barcelona); Javier i Sergio Torres, de la Cuina Germans Torres (Barcelona), i Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, del Disfrutar (Barcelona), segons un comunicat de Vila Viniteca.
El responsable de l'establiment, Quim Vila, ho ha presentat amb tots ells, amb la intenció d'oferir un menú d'alta cuina a casa només per escalfar i emplatar, amb racions individuals envasades, des del 15 de desembre fins al 5 de gener.
Francesc Rovira ha elaborat el consomé vegetal, ginebre, nap, col i a la royale de tòfona; Silvia Hofmann, els canelones de vedella i foie amb crema trufada; els germans Torres, el pollastre de pagès amb cítrics i raïm; i Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, el Cheese Cake.
És el tretzè any que Vila Viniteca reuneix cuiners com aquests --l'any passat van ser Albert Sastregener (Bo.Tic), Joel Castanyé (La Boscana), Fran López (Villa Retiro) i Albert Adrià juntament amb David Gil (Tickets).