Publicat 8/4/2019 16:35:06 +02:00CET

La víctima de la violació múltiple de Sabadell no es presenta davant del jutge per ansietat

Jutjats de Sabadell (Barcelona)
EUROPA PRESS - Archivo

El seu advocat assegura que la noia es va creuar amb un dels investigats i va sentir un "terror absolut"

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

La víctima de la violació múltiple de Sabadell (Barcelona) no ha acudit a la seva citació per atestar aquest dilluns al Jutjat d'Instrucció 2 de la ciutat, que investiga el cas, en allegar que ha tingut una crisi d'ansietat en trobar-se aquest dissabte al carrer amb un dels investigats.

Fonts judicials consultades han indicat que la dona estava citada aquest dilluns per que el seu advocat, Jorge Albertini, ha presentat el justificant d'un metge que assegura que necessita reps.

Albertini ha explicat als mitjans que malgrat que han demanat al jutjat que dicti l'ordre d'allunyament contra els investigats, que aquesta mesura no s'ha adoptat, i la seva clienta va patir un "pnic i terror absolut" perqu es va sentir perseguida en trobar-se amb un d'ells.

Segons ell, l'investigat va mantenir una "actitud sospitosa perqu semblava que l'estigués seguint, que l'estigués emprenyant, que l'estava amenaant només amb la seva presncia".

El Jutjat d'Instrucció 2 de Sabadell manté nou persones investigades: dues d'elles estan en presó provisional, sis en llibertat amb mesures cautelars i una altra est en crida i cerca.