Publicat 18/6/2020 12:58:20 +02:00CET

El vicepresident del Cercle Català de Negocis optarà a la vicepresidència de l'ANC

La presidenta de l'ANC Elisenda Paluzie i el dirigent de l'entitat David Fernàndez
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

El vicepresident del Cercle Català de Negocis, David Fernàndez, es presentarà per ocupar la vicepresidència de l'ANC després d'haver estat el quart membre més votat en les eleccions al Secretariat Nacional --la direcció política de l'entitat-- en les quals es va imposar l'actual presidenta, Elisenda Paluzie.

Així ho han explicat fonts properes a Europa Press, a l'espera que els 75 membres del nou secretariat triïn aquest dissabte, de forma telemàtica, qui ocuparà la presidència, la vicepresidència, la secretaria i la tresoreria.

Paluzie va guanyar les eleccions al Secretariat Nacional, seguida de l'exdiputat de la CUP Antonio Baños, que ja ha anunciat que no optarà a la presidència, i de la impulsora d'Eines de País, Montse Soler, afí al president de la Cambra de comerç de Barcelona, Joan Canadell.

En relació a la vicepresidència, Fernàndez es presentarà per ocupar la vicepresidència, i la incògnita recau en si algú més optarà a aquest càrrec.

Fernàndez, a més de vicepresident del Cercle Català de Negocis, és coordinador de la Comissió Fem República i impulsor d'Anem per Feina, patronal independentista.

Contador