La versió global de MIUI 11 arribarà el 16 d'octubre als mòbils Xiaomi i Redmi

Publicat 10/10/2019 17:46:14CET
MIUI 11
XIAOMI

MADRID, 10 oct. (Portaltic/EP) -

La nova capa de personalització del sistema operatiu de Xiaomi, MIUI 11, sortirà el proper 16 d'octubre amb la versió global per a telèfons mòbils compatibles del fabricant xinès i de la marca Redmi.

MIUI 11, les novetats del qual es van presentar a finals de setembre juntament amb la presentació del Xiaomi Mi 9 Pro, introdueix noves característiques així com una interfície més minimalista, mode obscur i sons de la naturalesa per a les alarmes. Per la seva banda, la seva eina Mi Share permet transferir documents a 82MB per segon cap a altres 'smartphones' i 'notebooks' de la marca.

Ara, la divisió de Xiaomi a l'Índia ha anunciat a Twitter que la nova versió de MIUI 11 es presentarà el proper 16 d'octubre, coincidint amb l'arribada del Redmi Noti 8 Pro al país asiàtic.

Entre els dispositius als quals arribarà inicialment la capa de personalització es troben Mi 9 Pro 5G, així com la resta de la gamma Mi 9, Mi Mix 3, Mi 8, Mi Max 3 i Mi 9T, mentre que en la marca Redmi arribarà inicialment a la gamma K20, Redmi Noti 7, Redmi 7 i Pocophone F1. Més tard, MIUI 11 arribarà a més models.