Publicat 11/4/2019 14:47:42 +02:00CET

Vermouth Cisa ECOfriendly, el millor vermut de Catalunya del 2019

Agro.- Vermouth Cisa ECOfriendly, millor vermut de Catalunya de 2019
PREMIS VINARI

TERRASSA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

El jurat dels Premis Vinari 2019 ha elegit com el millor vermut de l'any Vermouth Cisa ECOfriendly, que també ha estat reconegut amb la medalla d'or en la categoria de vermuts negres.

El veredicte d'aquesta cinquena edició dels premis s'ha revelat aquest migdia en el transcurs d'un acte que s'ha celebrat a la Masia Freixa de Terrassa (Barcelona), que ha presentat l'actor Biel Duran.

El jurat, que va fer un tast a cegues, ha distingit diferents vermuts --amb el Vinari d'Or, Plata i Bronze-- en les categories de blancs, reserva i altres estils, com ara vermuts daurats o taronges.

Així mateix, ha premiat com el millor vermut per a cctels el Miró Blanc, de Vermuts Miró, i el premi a la millor etiqueta ha estat per a El Bandarra, de Casa Berger.

També s'ha reconegut la feina dels locals que els serveixen i en aquesta edició, elegits pels diaris Tot Barcelona i Món Terrassa, el guardó ha estat per al Bar Calders, situat al barri de Sant Antoni de Barcelona, per la seva oferta de vermuts catalans i forans, i per al local La Nova, localitzat a Terrassa del qual s'ha valorat la seva oferta variada.