Publicat 19/7/2019 16:54:52 +02:00CET

Valvi Supermercats contracta 460 persones per a l'estiu i obre el primer Spar a Armentera (Girona)

Parella mercat menjada en el supermercat (Arxiu)
GO FIT - Archivo

GIRONA, 19 jul. (EUROPA PRESS) -

Valvi Supermercats ha contractat 460 persones per cobrir la temporada turística d'estiu i ha obert un nou Spar a Armentera (Girona), ha informat l'empresa en un comunicat aquest divendres.

Entre l'empresa Valvi Supermercats i la societat Miservi, propietat de GM Food i de Valvi, s'ha passat de tenir 570 persones en plantilla a comptar amb 1.030 contractades.

El nou Spar d'Armentera, situat a l'avinguda Pesquers, disposa d'una secció de carnissera gestionada per Sart de l'Armentera, així com d'una secció de fruita, una altra de forn i un celler 'Vinoteca VNTC Valvi'.

Amb l'obertura d'un nou comerç i l'adaptació progressiva dels supermercats, com el situat al carrer Joan Maragall de Girona, l'empresa "reafirma el model de botiga adreçada a famílies i llars".

Valvi Supermercats compta amb un volum de negoci de prop de 62 milions d'euros i centra la seva activitat en 54 supermercats propis amb les marques Spar, Valvi i Suma, a més de la gestió de 39 supermercats Spar, propietat de Miservi Supermercats.