Publicat 11/4/2019 18:53:01 +02:00CET

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week celebrar la edició més gran de la seva histria

Fira.- Valmont Barcelona Bridal Fashion Week celebrar la major edició de la seva histria
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, l'esdeveniment organitzat per Fira de Barcelona dedicat a la moda bridal, celebrar la edició més gran de la seva trajectria el proper 23 d'abril als palaus 1 i 2 del recinte de Montjüic, segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat aquest dijous.

La mostra comena amb la passarella, que tindr quatre dies de celebració, amb la presncia de 35 marques en les desfilades que marcaran les tendncies de la temporada amb més de 900 vestits.

Posteriorment, entre el 26 i el 28 d'abril, se celebrar la fira comercial en la qual participaran més de 429 marques de 34 pasos, confirmant-se com la cita líder a nivell internacional de la moda nupcial.

A més, en el marc de la mostra, se celebraran els premis "Elle International Bridal Awards" per segon any consecutiu, que premien el talent, l'excellncia i la creativitat en el sector de la moda nupcial.

El saló presentar l'estudi "Núvies Millennials i Gen Z: el sector de la moda nupcial el 2020" que ha reflectit que el sector espanyol de vestits de núvia és líder a Europa i el segon més exportador del món després de Xina, amb una facturació global que aconsegueix els 1.350 milions d'euros.