Publicat 8/5/2019 17:25:05 +02:00CET

Valls mirarà de guanyar l'Alcaldia de Barcelona amb el lema 'Ahora conviene Valls'

26M.- Valls Cercarà Guanyar L'Alcaldia De Barcelona Amb El Lema 'Ara Convé Valls'
BCN CANVI-CS

BARCELONA, 8 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat a l'Alcaldia de Barcelona de BCN Canvi-Cs, Manuel Valls, ha anunciat aquest dimecres que el seu lema de campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig serà 'Ahora conviene Valls'.

En un briefing amb periodistes, la candidatura de l'ex-primer ministre francès ha presentat el cartell de campanya, en el qual apareix Valls amb un fons blanc i el lema 'Ahora conviene Valls', que té una versió en català i una en castellà.

Aquesta imatge es distribuirà en 400 banderoles a la ciutat i també estarà present en algunes línies de l'autobús de Barcelona.

A més, comptarà amb diversos vídeos electorals en els quals Valls se centra en la seguretat, l'habitatge i en la necessitat que Barcelona sigui una ciutat "oberta i tolerant", critica la gestió de l'alcaldessa, Ada Colau, i es repeteix l'eslògan 'Esta vez tienes que ganar tú y Barcelona. Ahora conviene Valls'.

La campanya de Valls, que començarà la matinada entre aquest dijous i divendres, mirarà de posar el candidat al centre i associar-lo amb propostes concretes i al programa que presenta per canviar Barcelona.

En l'elaboració d'aquest programa hi han participat els actuals regidors de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, experts i persones de l'òrbita de Lliures, partit catalanista format per exdirigents de CDC i Unió.

L'activitat de Valls durant les dues setmanes de campanya es basarà en presentacions de manifestos de diferents temes de la ciutat, visites a entitats i mítings de petit format als barris de Barcelona, i ell i la resta de candidats que formen part de la llista electoral participaran en uns 60 debats.

Està previst que en alguns actes també hi participin càrrecs de Cs, perquè el partit taronja forma part de la coalició amb la qual es presenta Valls, i l'acte central de la campanya serà el 16 de maig.