Valls (Cambra de Barcelona) considera "una satisfacció" acollir el Consell de Ministres

Actualitzat 13/12/2018 16:05:06 CET
El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls
Europa Press

BARCELONA, 13 des. (EUROPA PRESS) -

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha celebrat aquest dijous que la seva seu de la Llotja de Mar aculli el Consell de Ministres del proper divendres 21 de desembre: "És una satisfacció per a nosaltres".

En preguntar-se-li durant la tradicional trobada amb periodistes per Nadal, ha rebutjat valorar políticament aquesta elecció de l'Executiu central i ha defensat que la Cambra de Barcelona "es dedica als interessos generals de l'economia".

Valls ha ressaltat que la Llotja de Mar --edifici que pot ser llogat per a esdeveniments per les institucions i les empreses-- és emblemàtic de Barcelona per la seva història econòmica i cultural "des de fa segles".

Amb motiu del Consell de Ministres, ha demanat que el Govern espanyol analitzi i doni solucions als problemes econòmics que té Catalunya, com ha subratllat que és el cas de les infraestructures, una de les reivindicacions d'aquesta institució.

Sobretot, demana encarar l'estat de les infraestructures a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, "motor econòmic de Catalunya i un dels grans motors econòmics a Espanya".